JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Sunday, November 20, 2016

Tahniah sekali lagi buat BERSIH 5..!


1. Dengan dokongan serta sokongan padu dari pelbagai NGO serta Parti Pembangkang termasuk AMANAH, PKR, DAP dan BERSATU ia adalah yang paling berjaya meskipun tanpa kelibat dari Pas. 

 2. Pas tidak lagi boleh mendabik dada tanpa kehadiran mereka akan gagal. Pas bukan lagi penanda aras sokongan orang Melayu kepada pembangkang selepas kehadiran BERSATU dan AMANAH. 

 3. Gandingan mantap rakyat Malaysia(Melayu, Cina dan India) membuktikan budaya rasis serta perkauman melampau sudah tidak mendapat tempat di hati rakyat. 

 4. Ini menunjukkan bahawa rakyat telah matang dan bersedia untuk menghumban BN-UMNO serta kuncu-kuncunya menjadi pembangkang. Kenaikan pelbagai kos sara hidup memungkinkan kebangkitan rakyat sedang bermula. 

 5. BERSIH 5 berjaya menolak budaya samseng tajaan baju merah kumpulan Jamal meskipun pelbagai provokasi dan gangguan di lakukan supaya BERSIH 5 di lihat tercemar. ~ Mazhar Yusof II
Comments
3 Comments

3 comments :

Anonymous said...

Tahniah Bersih 5. IsuRakyat didahulukan.

Anonymous said...

Hadi akan terus mendabik dada dan cakap...*bilangan org yg turun demo bersih5 dan bersih4 sangat merosot tanpa penglibatan Pas*

Aku akan cakap pada Hadi... *ada aku kesah?*

Anonymous said...

Budak merah hari tu pun budak rosak. Borak pasal agama konon
Kena BOooBoooo berkoyan. Memang terhina aku tengok mereka ni. Dah macam binatang ternakan dihalau balik kandang. Lepas tu sibuk mintak duit..kesian aku tengok.
Kalau pakcik dan makcik tua tu lagi haru...serabai abis.
Tahniah Bersih 5 berjaya meletakkan Baju Merah dipandang sehina-hinanya selayaknya.
Ada budak merah siap mengaku malu pakai baju merah...dia kata masyarakat pandang macam lembu'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...