JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Saturday, July 15, 2017

Jom bantu saudara kita yang menjadi mangsa kezaliman Umno BN

SAYA PERLUKAN 299 ORANG YANG DERMAWAN UNTUK MENYUMBANG RM100 SEORANG BAGI MEMBANTU SAUDARA KITA YANG MENJADI MANGSA KEZALIMAN KERAJAAN UMNO BN

"Bila rakyat tak puas hati perjalanan pilihanraya yang berat sebelah maka diberitahu supaya bawa kes ke mahkamah. Bila bawa kes ke mahkamah beserta bukti maka rakyat juga jadi mangsa didenda dengan jumlah yg tak masuk akal"

 Itulah nasib yg menimpa sdra MOHD RIDZUAN ASIT dari Kuala Kangsar. Dulu beliau pemimpin PAS dan apabila PAS kalah tipis di salah satu DUN dan terdapat bukti bahawa pihak lawan mengamalkan rasuah politik maka beliau diarahkan memfailkan petisyen ke mahkamah.

Akhirnya keputusan mahkamah telah menolak petisyen tersebut dan beliau diarahkan membayar denda sebanyak RM30,000. Oleh kerana beliau sudah berhijrah ke Parti Amanah Negara maka pihak PAS terus cuci tangan dan sekarang beliau akan diisytiharkan MUFLIS sekiranya wang RM30K tidak dapat dibayar pada  Ogos akan datang.

Jadi saya merayu rakyat Malaysia tak kira agama, bangsa dan fahaman politik untuk membantu beliau yang TERANG-TERANGAN ADALAH MANGSA KEPADA KEZALIMAN PEMERINTAHAN UMNO BN.
NO Akaun Maybank :
158097659526 (MOHD RIDZUAN ASIT)
 Rasulullah SAW pernah bersabda (maksudnya):

 "Barangsiapa yg melepaskan seorang mukmin daripada satu kesusahan daripada kesusahan2 dunia, nescaya Allah akan melepaskannya daripada satu kesusahan daripada kesusahan2 Qiamat..." (Riwayat Imam Muslim)

 Tksh atas bantuan anda semoga Allah SWT akan membalasnya dengan sebaik2 balasan. Aamiin

(Sila maklum kepada saya selepas wang dimasukkan untuk rekod. Sumbangan kurang atau lebih dari RM100 juga diterima.Kutipan akan direkodkan dan akan diumum apabila telah cukup. Sebarang lebihan akan dimasukkan ke tabung masjid / surau insya Allah.

HJ ZAIDI BIN AHMAD
(Bekas Mejar TUDM) 0174164728
Comments
1 Comments

1 comment :

UP the Moderates said...

Ok, In Shaa Allah.

Serupa kes Ustaz Zaba di Johor. Semasa bersama Pas digunapakai, apabila tidak bersama..dibuangpakai..

Pas ohh Pas..kamu amalkan politik dendam ! Ajaran islam Kamu tu..ramai lagi akan tinggalkan Pas dan Pas akan kembali kebelakang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...