JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

JOM UNDI PAKATAN HARAPAN
JOM UNDI PAKATAN HARAPAN

Wednesday, March 14, 2018

RTI : Yahudi Perosak Dalam PAS.


Dalam rakaman Audio Nik Abduh siri ke-4, ada dia sebut tentang RTI. Ramai yang terpinga-pinga apa dia RTI itu? Maka ramai yang ingin tahu apa RTI itu sebenarnya.

Menurut maklumat, banyak kumpulan yang diwujudkan dalam PAS untuk melaksanakan agenda mereka menguasai PAS.

Antaranya ialah Kumpulan RTI (Reform Islah Tajdid). Adalah dipercayai Kumpulan RTI adalah kumpulan yang dibiayai UMNO bagi menyingkirkan jebon.

 Ramai dalam kalangan jentera RTI sendiri tidak sedar mereka sebenarnya dipergunakan oleh pemimpin mereka yang telah berpakat dan menerima dana dari Umno untuk membiayai pergerakan mereka melawan “jebon”...

 Tentera RTI ini ramai lepasan Al Azhar yang baru tamat belajar dan dijemput khas melaksanakan misi menghapuskan jebon tanpa mereka sendiri sedari sedang diperalat oleh UMNO.

Apabila kumpulan ini sedar dan bangkit melawan akhirnya mereka dicantas dan digelar pengkhianat.

Seorang individu yang menamakan dirinya sebagai Mat Popo menganggap RTI ini sebagai Gerakerja Yahudi Perosak Pas.

Mat Popo turut mendedahkan serba sedikit tentang RTI dan aktivitinya. Berikut adalah nukilan pendedahannya:

RTI : Yahudi Perosak Dalam PAS.  (Bahagian Pertama)

Beberapa hari lepas pemilihan Pemuda Pas Kelantan usai. Hari ni Ketua Pemudanya Fadhli Shaari mengumumkan kabinet barunya. Ternyata bau RTI begitu menusuk kesegenap ruang. 

 Tentu ramai yang tidak mengetahui apakah sebenarnya RTI. Nama penuhnya ialah Reformasi Tajdid Islah. Secara literalnya, pendiri RTI ialah golongan yang mendapat pendidikan di Mesir.

Mereka membina rangkaian jemaah di dalam PAS dengan begitu taksub dan sangat terancang. Sebagai pencatur di dalam setiap pemilihan PAS sebagaimana golongan Yahudi dalam dunia ini. 

 Saya tidak mahu menelanjangkan mereka sepenuhnya kali ini, namun begitu untuk pemilihan pemuda kali ini atau beberapa siri pemilihan yang lepas seandainya anda tidak termasuk dalam CAI RTI, walau sekuat mana anda bekerja, anda akan dilihat sebagai pengancam. 

Nazman dan Zaki merupakan antara dua tonggak terbaik Pemuda Pas Kelantan telah berjaya di sembelih dengan baiknya oleh RTI. Walaupun pada asalnya kedua- dua mereka merupakan serandang Ketua Pemuda. 

 Namun pada pemilihan kali ini, Nazman yang sangat kuat mempertahankan kerajaan Kelantan dilihat cuba menenggelamkan popolariti Ketua Pemuda sendiri dianggap amat merbahaya. Ia perlu dihapuskan. Senipis itu sahaja alasannya. 

Begitu juga dengan bendahari pemuda Saudara Zaki. Beliau dilihat antara tokoh yang terbaik dalam membuat duit untuk pemuda akhirnya kelemasan. Zaki di sembelih hidup- hidup tanpa belas kasihan. 

 Saya menyeru kepada pimpinan agar meneliti dan membasmi jemaah dalam jemaah ini. Mereka sedang bergerak mengatur dan mencatur Pas mengikut acuan dan kehendak mereka semahunya. Saya yakin Pas sedang menuju ke arah kehancuran seandainya kerja jahat mereka tidak dihentikan.

 #SayangPasUntukIslam.
RTI : Yahudi Perosak Dalam PAS. (Bahagian Kedua) 

Tentu anda mahu mengetahui siapakah Bapak RTI di Kelantan dan di manakah setiap perancangan mereka di atur?

 Bapak RTI di Kelantan ialah Nik Mahadi. Mereka beroperasi di Kok Lanas. RTI mempunyai rangkaian yang sangat kuat di seluruh negara. Pun begitu di Kelantan, semenjak zaman Tuan Guru Nik Abdul Aziz, RTI hanya dikhususkan untuk pemilihan pemuda. 

 Mereka telah berjaya menkaderkan pemuda- pemuda Pas untuk menurut telunjuk mereka semahunya. Pembinaan kader - kader dikalangan pemuda ini akhirnya akan menjadikan mereka sepenuhnya berkuasa. 

 Perancangan masa depan mereka sangat licik dan jahat. Kader - kader ini akan bekerja mengikut telunjuk mereka sepenuhnya. Mereka tidak lagi menghiraukan apakah akan terjadi kepada Pas. Yang lebih penting nafsu serakah mereka di penuhi. 

 Bila perancangan mereka dihidu oleh beberapa pemimpin Pas negeri kerana penyembelihan Nazman dan Zaki di dalam pemuda, akhirnya mereka terpaksa sedikit kendur. 

 Asalnya Nazman dan Zaki tidak akan di lantik apa- apa kecuali hanya Nazman akan di lantik sebagai ketua IT pemuda. Namun begitu akibat desakan yang kuat daripada beberapa pembesar negeri akhirnya RTI terpaksa mengalah setapak. Nazman perlu dikekalkan sebagai Ketua Penerangan. Nazman dinilai oleh negeri sebagai antara benteng pertahanan pemuda terbaik setakat ini. 

Mereka terpaksa bersetuju untuk menjadikan Nazman kuda tunggangan bagi menghadapi pilihanraya. Sebetulnya RTI tiada kekuatan untuk berhadapan dengan musuh sebenar dalam pilihanraya. Nik Mahadi beberapa kali tewas teruk dalam pilihanraya. 

 Saya berhenti dahulu di sini. Di bahagian ketiga nanti saya akan mendedahkan bagaimana modus operandi mereka setiap kali pemilihan . 

#SayangPasUntukIslam

RTI : Yahudi Perosak Dalam PAS.  (Bahagian Ketiga) 

Bagaimana RTI bergerak? RTI ialah kumpulan yang sangat rahsia. Mereka bergerak dengan penuh gemalai. Asyik dan mempersona. Kita tidak akan menjangka dengan tiba- tiba belati sudah menusuk jantung kita. Dan mereka hilang begitu sahaja. 

 Perancangan mereka di mulakan di setiap kawasan untuk setiap kali pemilihan. Mereka akan memanggil dan merencana sepenuhnya siapakah yang sepatutnya memegang tampuk kuasa di setiap kawasan. 

 Hampir semua kawasan di bawah selian mereka. Kesemua kawasan ini akhirnya di satukan di peringkat negeri. 

 Mereka yang istiqamah, bekerja untuk parti atau berkorban apa saja tidak memberi apa- apa makna jika anda bukan sebahagian daripada mereka. Anda hendaklah mempunyai ciri- ciri khusus untuk menjadi RTI. 

 Antara ciri- ciri khusunya ialah anda hendaklah merupakan bekas pelajar daripada Mesir. Ini adalah syarat yang paling utama. Anda akan di ajak ke usrah mereka dan didoktrinkan sepenuhnya tentang perjuangan mereka di dalam Pas.

 Siapa yang harus di pilih, kenapa mereka dipilih di tentukan sepenuhnya di Kok Lanas. Akhirnya kader- kader ini dihantar ke kawasan masing- masing dan bekerja. 

 Cai- cai RTI ini sangat berkesan setiap kali pemilihan. Cai ini akan menentukan kemenangan bagi setiap calon tajaan mereka. 

 Saya percaya suatu hari nanti Pas akan berpecah belah sepenuhnya seandainya RTI dibenarkan hidup dan berkeliaran di dalam Pas. Kerja jahat mereka harus di hentikan dengan segera. 

#SayangPasUntukIslam

Comments
4 Comments

4 comments :

Anonymous said...

hehehe mcm tak percaya pulak bila dengar nik abduh ni sembang berdegar-degar. ada suara jugak budak ni rupanya, ingatkan cuma pandai tulis dalam FB jer kikikiki.

Unknown said...

gila kuasa dan kurang berfikir utk kebaikan umat manusia sejagat adalah penyebabnya... kan?

Hilmi Mohamad said...

Inilah dia lebai gila kuasa

Anonymous said...

Ada jugak yahudi dlm pas. Kikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...